Виборчий процес був дуже непростим, заявляють у "За майбутнє"/ фото УНІАН

Політична партія "За майбутнє" на виборах до Чернівецької обласної ради отримала підтримку 5,97% виборців регіону та захищатиме інтереси громадян в облраді. Такими є остаточні дані паралельного підрахунку голосів за протоколами з «мокрими» печатками, який здійснювався Буковинською партійною організацією. 

Про це повідомив голова організації Віталій Ткачук. 

Читайте такожУ Кривому Розі зафіксовані порушення та втручання у виборчий процес

Відео дня

«Виборчий процес був дуже непростим, а процес підрахунку голосів – ще складнішим. Адже ми працювали за новим виборчим законодавством і буквально на ходу доводилось вирішувати багато проблем. Але партія "За майбутнє" подолала ці труднощі і захистила вибір мешканців Буковини. Наразі ми завершили паралельний підрахунок голосів на виборах до обласної ради, який відбувався за протоколами з «мокрими» печатками. "За майбутнє" отримала 5,97% підтримки виборців і тепер захищатиме їх інтереси в Чернівецькій облраді», - заявив Ткачук. 

Він подякував жителям області за підтримку та пообіцяв, що новообрані депутати виправдають довіру людей. 

«Кожен пункт нашої програми – це не обіцянка, а план дій, що буде втілений в життя. І з першого дня роботи нової обласної ради ми починаємо його реалізовувати, подаючи ті проекти рішень, які спрямовані на зростання якості життя людей. Депутати "За майбутнє" завжди матимуть прямий діалог з виборцями і реагуватимуть на запити та потреби громади», - наголосив Ткачук.