Сергій Возний / фото kievvlast.com.ua

Депутат Гостомельської селищної ради Юрій Марчук став кандидатом на посаду голови Гостомельської ОТГ від партії "Слуга народу".

Сергій Возний (на фото), котрий раніше розглядався як претендент на цю посаду від "Слуги народу", не пройшов перевірку. Про це повідомляє KV, посилаючись на повідомлення прес-служби партії "Слуга народу" в Київській області.

"Юрій Марчук - депутат Гостомельської селищної ради, де відстоює інтереси громади. Зокрема, відомий тим, що втрутився і надав розголосу корупційним спробам місцевої влади позбавити ветеранів АТО можливості отримати житло, на яке вони мали законне право", – сказано у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожДружина очільника МЗС очолила список "Слуги народу" на виборах до Київради

Команда Київського обласного штабу партії "Слуга Народу" відмовилась від співпраці із Сергієм Возним після того, як він не пройшов перевірку – зокрема, виникли питання до походження мільйонних статків його родини.

"Згідно з декларацією, Сергій Возний має значно скромніші доходи. Кілька років тому він взагалі стверджував, що перебуває на утриманні дружини, адже його особистий дохід на тодішній посаді директора ТОВ "Екоенергопром" становив лише кілька тисяч гривень", – наголосили у партії.

Як повідомлялося, голова народний депутат та Київської обласної організації партії "Слуга Народу" Олександр Дубінський заявив, що партія не буде залучати до команди "одіозних чиновників та політиків", натомість буде виставляти "чесних і професійних людей, які пройшли відбір".