Генрі Кавілл у фільмі «Місія нездійсненна 6: Наслідки» / скріншот з фільму

Зірка фільмів «Місія нездійсненна 6» та «Бетмен проти Супермена», актор Генрі Кавілл розповів про свого улюбленого персонажа в грі Overwatch. Про це Кавілл зізнався шанувальникам на виставці Comic Con в Аргентині, де проходила презентація серіалу «Відьмак» від Netflix.

Відповідаючи на питання фанатів, Генрі зізнався, що його улюблений персонаж в Overwatch це Симметра. «Я повернувся до гри тільки в цьому році. Персонажа, якого я спочатку вибрав як основного, зазвичай ніхто не бере. За нього досить складно грати. А тепер, через останні патчі всі ненавидять цього героя», - зазначив актор.

Геймплей Симметры в Overwatch

Також Кавілл уточнив, що віддає перевагу швидким матчам з ботами, але готовий прийняти виклик і від реальних гравців.

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих мапах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здібності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж. 

Генрі Кавілл в ролі Геральта в серіалі "Відьмак" / скріншот з трейлера

Нагадаємо, актор Генрі Кавілл відомий прихильник відеоігор. Саме завдяки своїй любові до The Wither 3: Wild Hunt, він ще до кастингу виявив бажання зіграти Геральта – головного героя серіалу «Відьмак» від Netflix. Перший сезон шоу вийде 20 грудня цього року.