Halo Infinite не вийде на старті продажів консолі Xbox Series X / фото 343 Industries

Довгоочікуваний шутер Halo Infinite не вийде на старті продажів нового покоління консолей Xbox. Реліз гри перенесли на 2021 рік.

Про це голова студії 343 Industries, Кріс Лі, заявив на сторінці гри у Twitter.

Розробники перенесли Infinite, пославшись на пандемію коронавіруса / twitter.com/Halo

Голова студії повідомив, що на проблеми з розробкою флагманської гри для консолі Xbox Series X вплинуло багато факторів, в тому числі і пандемія COVID-19. Через це, наприклад, співробітники студії були змушені працювати над грою у віддаленому режимі. Однак Лі не згадав хвилю критики, яка завалилася на студію після демонстрації ігрового процесу Halo Infinite.

Побачивши гру на липневій трансляції Xbox Game Showcase, багато шанувальників були розчаровані якістю графіки і моделями персонажів у майбутньому науково-фантастичному шутері.

Геймплей Halo Infinite

Втім, раніше розробники намагалися відповісти на критику технічної складової гри. Автори підкреслили, що навмисно повернулися до дизайну класичної трилогії Halo. Але визнали, що їм потрібно ще багато чого виправити. Скоріш за все 343 Industries спільно з керівництвом із Microsoft вирішили відкласти гру, щоб не зазнати невдачі на старті продажів Xbox Series X.

Сама консоль вийде в листопаді цього року. А ось Halo Infinite – у 2021 році. Більш точної дати релізу автори не назвали.

Про що Halo infinite

Halo infinite – це продовження культового шутера від першої особи. У гру повернеться головний герой серії, суперсолдат Майстер Чіф.

  • У Halo Infinite можна буде грати в мультиплеєрі, а також на одній консолі з розділеним екраном.
  • У грі не буде лутбоксів.
  • Гравці зможуть кастомізувати свою броню.
  • Шутер буде доступний як на Xbox One, так і на новій консолі Xbox Series X.
  • На Xbox Series X гра буде працювати у роздільній здатності 4К при 60 кадрах на секунду.