П'ять років тому відбувся реліз The Witcher 3: Wild Hunt / скріншот

Сьогодні, 19 травня, виповнилося 5 років з дня виходу гри The Witcher 3: Wild Hunt. На честь річниці, в різних магазинах цифрової дистрибуції третій "Відьмак" отримав великі знижки.

На майданчику GOG можна придбати The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition зі знижкою 70%. Або ж зі знижку в 64% можна отримати всю трилогію "Відьмака", включаючи доповнення «Кам'яні серця», «Кров і вино», а також ігри The Witcher Adventure Game та Thronebreaker: The Witcher Tales.

В онлайн-магазині Steam також можна отримати The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition зі знижкою у 70% - за 173 грн. Крім того, сьогодні в Steam відбувся реліз колекційної карткової гри за мотивами "Відьмака" – "Гвінт". Гру можна скачати безкоштовно.

В PlayStation Store на гру діє знижка 63%. The Witcher 3 можна придбати за 499 грн.

Також на честь п'ятиріччя гри, розробники випустили постер. Його на сайті студії CD Projekt RED можна придбати за 54,50 євро.

Офіційний постер до п'ятиріччя третього "Відьмака" / uk.store.cdprojektred.com

Нагадаємо, заключна частина ігрової трилогії "Відьмак" вийшла 19 травня 2015 року на ПК, PlayStation 4 та Xbox One. Минулого року реліз The Witcher 3: Wild Hunt відбувся на Nintendo Switch. Гра, створена за мотивами циклу романів польського письменника Анджея Сапковського, розповідає про пригоди професійного мисливця на чудовиськ, Геральта з Рівії.

Трейлер The Witcher 3: Wild Hunt

Третю частину "Відьмака" захоплено прийняли критики та користувачі. Творіння CD Projekt заслужено отримало титул «Гра року» і справило значний вплив на гейминдустрию.

Більш того, як повідомляє портал Eurogamer, CD Projekt стала найдорожчою ігровою компанією в Європі, обійшовши навіть Ubisoft. На цей момент капіталізація CD Projekt становить 8,02 мільярда євро, а Ubisoft - 7,82 мільярда євро.