Комаровський обурений якістю захисних костюмів для медиків / facebook.com/uakomar

Один з українських медиків надіслав лікарю Євгену Комаровському фото захисного костюма, які надають медперсоналу в умовах коронавірусу, та поскаржився на погану якість виробу.

Про це педіатр Комаровський написав на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, він додав до свого посту скріншот листування з людиною, яка представилася лікарем-інфекціоністом.

Читайте такожЯк зробити антисептик для рук вдома: прості рецепти (відео)

Відео дня

"Нас доставили в ЦРЛ (центральну районну лікарню, – Ред.) такого рівня засоби індивідуального захисту від коронавірусу, що ми боїмося їх одягати, бо під руками рвуться на клаптики, а респіратори нижчої серії, ніж писало МОЗ згідно із 663-м указом. Ми не готові зустрічати цю епідемію з таким рівнем захисту", – стверджується в повідомленні нібито інфекціоніста.

інфографіка УНІАН

"Інших попереджаю: коронавірус доб'є медиків, які ще є! Кожен мер зобов'язаний зайти в інфекційне відділення на підвладній йому території та оцінити якість засобів індивідуального захисту! Із собою непогано прихопити місцевого СБУшника. А поки що дивіться та насолоджуйтеся", - написав Комаровський.

Під постом лікаря - безліч гнівних коментарів: "Я навіть відео таке бачила, де лікаря це потрібно одягати. Без слів", "Який жах", "Тварини".

facebook.com/uakomar

Раніше відомий український педіатр Євген Комаровський відповів запитання, яке цікавить багатьох батьків, чи можна гуляти з дитиною під час карантину.