Основний слоган роликів - «Подбай про себе та близьких» / фото 1+1

Канал «1+1» запустив серію соціальних роликів із закликом бути відповідальними та подбати про близьких у надзвичайних умовах поширення епідемії коронавірусу. У них знялися популярні ведучі каналу - Дмитро Комаров, Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір та Єгор Гордєєв.

Основний слоган роликів - «Подбай про себе та близьких». Також на підтримку ініціативи канал «1+1» запустив відповідний хештег #БудьВідповідальним. 

Ведуча ТСН та ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук на відео дає пораду: за перших ознак респіраторного захворювання не ігнорувати проблему й одразу телефонувати сімейному лікарю. «Не будьте легковажними, бережіть себе та Україну!», - говорить ведуча. 

Наталія Мосейчук / 1+1

Ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров закликає українців у період карантину перебувати вдома, адже життя важливіше за будь-які невідкладні справи. «Зараз вихід на вулиці міста - це великий ризик для вас та оточуючих», - наголошує телеведучий. 

Дмитро Комаров / 1+1

Крім того, ведуча «Світського життя» Катерина Осадча закликає проявити турботу про літніх людей, які у найбільшій групі ризику зараження вірусом.

А ведучі «Сніданку з 1+1» радять утриматися від обіймів та нагадують про важливість регулярного миття рук та їхньої дезінфекції. Людмила Барбір звертається до глядачів з проханням дотримуватися рекомендацій лікарів:  «Давайте діяти на випередження, щоб не допустити масового поширення вірусу в Україні!»

Всі ролики можна подивитися в ефірі каналу «1+1» та на Youtube: 

Група 1+1 media як соціально відповідальний медіахолдинг підтримує запровадження карантину в Україні та вживає усіх необхідних заходів як для співробітників, так і для глядачів, аби запобігти масовому поширенню хвороби. Зокрема, команда ТСН цілодобово стоїть на варті всіх подій, щоб тримати громадян в курсі життя країни в умовах карантину. Також всі ведучі каналу «1+1» у сюжетах та в соціальних мережах регулярно діляться простими порадами, як уберегти себе від зараження інфекцією. Новинні платформи групи – ТСН.ua та УНІАН – надають максимально оперативну та найважливішу інформацію своїм читачам.