Під час пандемії коронавірусу необхідно зміцнити захисні сили організму. Далі - 5 звичок, які допоможуть підвищити імунітет.

Не пропускайте сніданок, обід та вечерю, а також не забувайте про перекуси. При цьому їжа має бути корисною: фаст-фуд – табу, зараз вам потрібні вітаміни. Здоровий сон – запорука гарного самопочуття, тому необхідно спати не менше 8 годин на добу. Під час сну імунна система перезавантажується, при недосипі – слабшає.

Читайте такожУ Мережі показали, як залізничний вокзал Дніпра готовий до епідемії коронавіруса (відео)

Карантин – гарний час, щоб позбутися шкідливих звичок. Куріння сильно знижує опірність організму, а дим допомагає мікробам проникати в легені. Також зараз варто забути про звичку проводити вечори за келихом вина. Спиртне сприяє розмноженню чужорідних клітин, що пригнічують роботу імунної системи.

Перестаньте нервуватися – паніка та стрес шкодять не лише імунітету, а й здоров'ю в цілому. Стресовий стан вбиває клітини, які захищають організм від вірусів та бактерій.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на 24 березня у Чернівецькій області зафіксували ще 13 випадків зараження коронавірусом.