Ілюстрація / REUTERS

На Дніпропетровщині виявлено третій випадок захворювання на коронавірус.

Читайте такожВ Україні зафіксовано 145 випадків коронавірусної хвороби

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Відео дня

«Лабораторні дослідження показали, що ще один житель області захворів на COVID-19. Це мешканець Кривого Рогу, який нині перебуває під пильним наглядом медиків та отримує симптоматичне лікування. Стан пацієнта стабільний, він почувається добре», – зазначив Бондаренко.

На даний час виявляють усіх людей, з ким міг контактувати хворий, аби обстежити їх та забезпечити їхню ізоляцію.

За словами Бондаренка, стали відомі результати тесту на COVID-19, проведеного стосовно померлого вчора в Дніпровській інфекційній лікарні №21 мешканця міста Кам’янського. Чоловік не був хворим на коронавірус. Причиною смерті стала пневмонія. Хворий займався самолікуванням та несвоєчасно звернувся до лікарів. Зараз перевіряють, чи був він інфікований на грип типу А.

У регіоні госпітальні бази визначили у Дніпровській міській лікарні №21 та Криворізькій інфекційній лікарні. Загалом вони – на 430 ліжок і найперші приймають пацієнтів з коронавірусом.

У Дніпровській лікарні №21 перебуває хворе на коронавірус подружжя, яке нещодавно повернулося з Франції.

Як повідомляв УНІАН, за даними Центру громадського здоров’я МОЗ, станом на 25 березня в Україні 116 вже лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальні, один пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.

Читайте також: