У Чернівецькій області троє людей одужали від коронавірусу / фото УНІАН

У Чернівецькій області сьогодні медики заявили про одужання ще трьох людей, в яких раніше підтвердили коронавірусну інфекцію.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук у відеозверненні у Facebook.

За словами посадовця, сьогодні зафіксували факт одужання трьох людей, які перехворіли COVID-19.

Відео дня

«Серед них є одна дитина, яку лікарі сьогодні вже виписали додому, а дорослих випишуть завтра зранку. Такі позитивні результати не повинні нас спонукати послаблювати нашу пильність та карантинні заходи. Завдяки нашим лікарям було вчасно виявлено факти інфікування та вчасно розпочато лікування наших людей», - сказав Осачук.

Читайте такожУ Києві підтвердили ще сім випадків захворювання на коронавірус

Як повідомляв УНІАН, перший випадок інфікування коронавірусом в Україні зафіксували 3 березня. Пацієнтом виявився 39-річний мешканець Чернівців, який повернувся з дружиною із подорожі Італією. Після повернення додому чоловік звернувся до лікарів, його госпіталізували до Чернівецької обласної клінічної лікарні. Його дружина, в якої не було жодних симптомів хвороби, упродовж 14 днів перебувала в обсервації.

17 березня було отримано його перший негативний тест на хворобу. 20 березня після повторного тесту чоловіка виписали з лікарні.

Довідка УНІАН. За даними Центру громадського здоров’я МОЗ, станом на 10.00 26 березня в Україні зареєстровано 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Читайте також: