У Мукачеві - перший випадок коронавірусу / Фото Марина Григоренко

У Закарпатській області зафіксовано та лабораторно підтверджено перший випадок захворювання на COVID-19.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила Закарпатська обласна державна адміністрація на своїй офіційній сторінці в мережі Facebook.

За інформацією ОДА, перший випадок COVID-19 на Закарпатті підтверджено лабораторією МОЗ у м. Київ.

Відео дня

«Мешканка м. Мукачева потрапила до обласної інфекційної лікарні у вівторок 24 березня. У Мукачеві їй провели тест методом ПЛР і встановили коронавірусну інфекцію. Щоб підтвердити або спростувати діагноз, аналізи пацієнтки направили до Києва», - уточнили в обладміністрації.

Читайте такожНа Львівщині коронавірус підозрюють у 119 осіб - ОДА

Наразі жінка, за словами медиків, перебуває у задовільному стані. Вона перебуває в Закарпатській обласній інфекційній лікарні.

В ОДА також додали, що всі контактні особи хворої жінки встановлені. Їм рекомендовано знаходитися на 14-денній самоізоляції. У під’їзді будинку та на прилеглій території проведено дезінфекцію.

Також, як повідомляла раніше Мукачівська об’єднана територіальна громада, чоловік хворої знаходився на самоізоляції, проте жінка відвідала парафіяльну церкву 20 та 21 березня.

Нагадаємо, у зв’язку із введенням режими надзвичайної ситуації на території України в Закарпатській області перекриють рух автомобільного транспорту на ділянках частини автошляхів, які з’єднують регіон з іншими.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Києві підтвердили ще сім випадків захворювання на коронавірус.

Читайте також: