Сергія Шахова виписали з лікарні / фото УНІАН

Народний депутат від групи "Довіра" Сергій Шахов, якого госпіталізували з пневмонією, повідомив, що його виписали з лікарні.

Про це повідомляється в його Telegram-каналі.

"Попри те, що сьогодні в Раді під прикриттям пандемії знищують державу, є й добрі новини - мене сьогодні виписали. Хоча тесту ще немає, але рентген показав чисті легені, тому я попросився додому, щоб звільнити палату для важчих хворих, які надходять до лікарні", - йдеться в дописі.

Відео дня

Шахов зазначає, що протягом деякого часу перебуватиме на самоізоляції і під наглядом лікарів.

Читайте такожВ Броварах одужала дівчина, що хворіла на COVID-19

Депутат пообіцяв згодом повідомити про результати тесту.

Як повідомляв УНІАН, у Шахова, який проживає в Обухівському районі Київської області, після повернення з-за кордону виявили коронавірус.

19 березня Шахов заявив, що його родичі, дізнавшись про його діагноз, зробили тести, і у його дружини підтверджено захворювання. Вона, за словами Шахова, почувається нормально і перебуває в ізоляції.

20 березня він повідомив, що тест на коронавірус його сестри негативний, а результатів тесту дітей ще немає.

21 березня Шахов розповів, що перебуває в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні, йому зробили рентген, який показав незначну пневмонію.

Станом на 22:00 30 березня загалом в Україні зафіксовано 548 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також: