Більшість госпіталізованих пацієнтів – люди старшого віку / фото: facebook/cvODA

У реанімаційних відділеннях медичних закладів Чернівецькою області перебуває 7 пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА у Facebook.

Читайте такожСтало відомо, люди якого віку найбільше хворіють на коронавірус в Україні (інфографіка)

Відео дня

"У реанімаційних відділеннях медичних закладів Буковини перебуває 7 пацієнтів на неінвазивній вентиляції легень. Одному хворому надають допомогу в Сокирянській ЦРЛ, одному – у Глибоцькій ЦРЛ, трьом – в обласній клінічній лікарні. У всіх цих недужих підтверджено інфікування COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як додали в ОДА, двоє пацієнтів на неінвазивній вентиляції легень перебувають у Чернівецькій міській лікарні №11, у одного з них діагностовано коронавірус, у іншого – підозра на COVID-19.

"Крім того, у важкому стані ще 2 пацієнтів. Один з них у Хотинській ЦРЛ (з підтвердженим COVID-19) та один у Сторожинецькій ЦРЛ (з підозрою). Вони на кисневій дотації. Переважна більшість цих пацієнтів – старшого віку. Як правило, недуга протікає важко у людей, котрі мають супутні патології, наприклад, цукровий діабет, серцево-судинні хвороби або надмірну вагу", - повідомили в ОДА.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 31 березня зафіксовано 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних, 8 пацієнтів одужали.

Читайте також: