На території "ЛНР" ввели жорсткий карантин / Ілюстрація Роман Кошмал

Окупаційна адміністрація бойовиків «ЛНР» ввела на підконтрольних їй територіях жорсткі обмеження у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читайте такожУ ЗСУ випадків інфікування коронавірусом не зареєстровано - Міноборони

Як повідомляють «Новости Донбасса», на сайті «уряду» бойовиків з'явилося повідомлення з переліком нових заборон.

Відео дня

Так, заборонено знаходження в парках, на дитячих та спортивних майданчиках.

Повністю припинено проведення всіх дозвільних, розважальних і культурних заходів. Також заборонено надання відповідних послуг, у тому числі в парках культури і відпочинку, торгово-розважальних центрах, на атракціонах та в інших місцях масового відвідування людей.

Під забороною відвідування локацій, призначених переважно для проведення розважальних заходів, в тому числі нічних клубів, дискотек та інших аналогічних об'єктів, кінотеатрів, дитячих ігрових кімнат та дитячих розважальних центрів, інших розважальних та дозвіллєвих закладів.

Заборонена робота фітнес-центрів, соляріїв, бань, саун та інших закладів, в яких послуги надаються безпосередньо під час присутності клієнта.

Також закриваються салони краси, у тому числі косметичні, СПА, масажні.

Це вже друга хвиля заборон. Раніше окупанти закрили заклади громадського харчування (виконують замовлення на винос), перевели освітні установи на дистанційне навчання, скасували пільги у громадському транспорті.

Нагадаємо, 29 березня на окупованій території Луганської області зафіксовано перший випадок зараження коронавірусною інфекцією.

Читайте також: