Ілюстрація / REUTERS

У Києві виявлено 161 хворого на COVID-19, одужали 12 осіб, одна особа померла.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на онлайн-брифінгу заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Кількість киян з підтвердженим діагнозом коронавірус - 161 людина і, на жаль, один випадок летальний - помер 70-річний чоловік", - зазначив він.

Читайте такожВ Україні зафіксували уже понад 800 випадків коронавірусу (відео)

За словами Кличка, за минулу добу в Києві зареєстровано 29 нових випадків захворювання: у 19 чоловіків віком від 22 до 70 років та у 10 жінок віком від 36 до 62 років.

"Госпіталізовано 18 пацієнтів. З них: чотирьох - в клінічну лікарню № 5, дев'ятеро людей – в лікарню № 7. Ще трьох пацієнтів – в Олександрівську лікарню та двох – до лікарні № 3. Одинадцятеро киян, що захворіли, лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем лікарів", - повідомив він.

Київський міський голова зазначив, що 12 пацієнтів, більшість з яких лікувалася в Олександрівській лікарні, одужали та вже виписані.

За його словами, наразі за допомогою експрес-тестів у столиці перевірено майже 2 тис. 200 киян, лабораторно оброблено 1 тис. 202 зразки та на дослідженні в Київському міському лабораторному центрі МОЗ України перебувають 404 зразки.

Кличко нагадав, що у Києві наразі тестують всіх пацієнтів із діагнозом "запалення легень".

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на 10.00 2 квітня зафіксовано 804 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. 20 випадків - летальні.

Читайте також: