Ілюстрація / REUTERS

Інфікована COVID-19 співробітниця мерії Одеси, про яку стало відомо вчора ввечері, працювала з документами в окремій будівлі.

Як повідомили в прес-службі мерії, жінка працювала з документами в окремій будівлі, розташованій у дворі мерії.

Читайте такожУ Києві зафіксовано першу смерть від коронавірусу, хворих - понад 160 (відео)

Відео дня

«Співробітники департаменту, які з нею контактували, на самоізоляції. Всі подальші рекомендації чекаємо від СЕС», - повідомили в прес-службі.

Відзначається, що співробітниця тиждень не відвідувала мерію, оскільки у неї були симптоми ГРВІ, і вона лікувалася вдома.

У прес-службі Одеської обласної державної адміністрації уточнили, що інфіковано співробітницю міськради, 1977 р.н..

«Вона звернулася за медичною допомогою в Одеську міську інфекційну лікарню 31 березня. За словами хворої, за останні 14 днів вона за кордон не виїжджала. Зараз визначається коло контактних осіб за місцем роботи і проживання», - повідомили в ОДА.

Таким чином, в Одеському регіоні лабораторно підтверджено 15 випадків захворювання COVID-19.

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 квітня стало відомо, що коронавірус виявлено у співробітника департаменту звернень громадян Одеської міськради.

Віце-мер Одеси Павло Вугельман повідомив, що всі контактні особи вже встановлені і відправлені на карантин. Також вчора керівництво міста ухвалило рішення - відправити багатьох співробітників, що працюють в адміністративній будівлі мерії на Думській площі, 1, на віддалену роботу.

Читайте також: