REUTERS

Станом на 22:00 3 квітня у Хмельницькій області зареєстровано 10 лабораторно підтверджених випадків на COVID-19. Це означає, що протягом останньої доби не виявлено нових хворих на коронавірус, повідомили кореспонденту УНІАН в обласному штабі з ліквідації надзвичайної ситуації.

Читайте такожКоронавірус в Україні: кількість хворих перевалила за тисячу

Серед інфікованих осіб є двоє лікарів військового шпиталю і народний депутат від партії “Слуга народу”. Ще двоє мешканців Хмельницького лікуються амбулаторно, оскільки хворіють в легкій формі на коронавірус і не потребують госпіталізації.

Відео дня

Також є дві підозри на COVID-19, у 22-річного чоловіка і 53-річної жінки – обоє мешканці Хмельницького.

Крім цього, виявлено і обстежено 54 контактних особи, які перебувають під наглядом ПМСД і на контролі обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації.

“Ситуація є контрольованою, в області відсутні масові спалахи. Є зафіксовані захворювання на коронавірус у містах Хмельницький і Шепетівка. Загалом, за час карантину протестовано 69 медиків, 33 контактні особи і 12 осіб, які є членами сімей, де була виявлена коронавірусна інфекція”, - зазначив голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет під час сьогоднішнього онлайн-брифінгу.

Як повідомляв УНІАН, 27 березня на Хмельниччині був зафіксований перший випадок зараження коронавірусом. Пацієнткою виявилася 29-річна мешканка Хмельницького, яка повернулася з-за кордону. 15 березня вона виїхала у туристичну подорож Австрією і Угорщиною.

Читайте також: