У ЗСУ зафыксували новий випадок хвороби COVID-19 / фото president.gov.ua

У Збройних Силах України зареєстровано третій випадок захворювання COVID-19.

Про це повідомляється на сторінці Командування медичних сил Збройних Сил України у Facebook.

Читайте такожЩе в одній лікарні Тернопільської області зафіксовано спалах коронавірусу серед лікарів (відео)

Відео дня

«Станом на 17:00 4 квітня в Збройних Силах України зареєстровано третій випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2», - йдеться у повідомленні.

У Командуванні медичних сил уточнили, що це вже другий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 підтверджений у військовослужбовця Київського гарнізону.

«Цей військовослужбовець з кінця березня був на лікуванні у домашніх умовах з симптомами ГРЗ. У зв'язку зі збереженням субфібрильної температури було проведено два тестування (швидкий тест та ПЛР), які показали позитивний результат. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він лікується у домашніх умовах під наглядом медичної служби», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовців, що мали з ним контакти під час виконання службових обов'язків, відправлено на самоізоляцію. Крім того, найближчим часом у них буде взято проби для проведення дослідження на можливе захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.