Чим лікують коронавірус в Україні / УНІАН

Участь у створенні протоколу лікування хворих на коронавірус брали фахівці у різних галузях медицини, зокрема, реаніматологи, кардіологи.

Читайте такожВ Україні серед хворих на коронавірус найбільше людей віком від 50 до 59 роківПро це розповів міністр охорони здоров'я України Максим Степанов, повідомляє ТСН.

«Взяли протоколи країн Європейського Союзу, Сполучених Штатів, Китаю і створили той протокол лікування, який ми всі бачили і який був затверджений моїм наказом. Наразі у світі не існує жодного препарату, у якому були б покази до COVID-19.  Все це лише доказова сучасна медицина», – розповів Степанов. 

Відео дня

За його словами, хворих українців лікуватимуть засобами, які дають результати у різних країнах.

«Група лікарів, які працюють над протоколом, подовжують розглядати різні варіанти і слідкують за тим, що відбувається у світі. Я думаю, що на цьому тижні він (протокол) буде ще доповнений відповідними лікарськими засобами, схемами лікування», – сказав він.

Раніше УНІАН повідомляв, що за словами Степанова, українські препарат медики використовують лікарський Плаквеніл під час лікування коронавірусної хвороби.

Читайте також: