Ілюстрація / REUTERS

На Дніпропетровщині виявили 15 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, всі вони - у місті Першотравенськ.

Про це повідомляє прес-служба ОДА із посиланням на керівника області Олександра Бондаренка.

"Щойно отримали 15 позитивних результатів тестів на коронавірус. Загалом в області – 41 лабораторно підтверджений випадок  COVID-19", - зазначив чиновник. 

Відео дня

Читайте такожМОЗ проінспектує Миколаївщину через відсутність коронавірусу: в регіоні буде перевірка

"Нарощуємо темпи проведення тестів на коронавірусну інфекцію в області. Зокрема, обстежуємо людей, з якими контактували хворі на COVID-19, всіх пацієнтів із пневмонією", - повідомив він.

За даними керівника області, чотирьом мешканцям регіону вже вдалося одужати від коронавірусу - їх виписали з лікарень.

За словами голови Дніпропетровської облради Святослава Олійника, в Першотравенську стався спалах захворювання на коронавірус. Вчора тут було зафіксовано 5 випадків. Джерелом стала міжнародна конференція баптистської церкви (кілька сотень осіб), яка тут була проведена під час карантину.

"Частина приїжджих до цього часу перебувають у Першотравенську. Вони всі  встановлені поліцією і сидять по домівках. Двоє з них,  незважаючи на зобов’язання про самоізоляцію сьогодні намагалися поїхати в Дніпро. Але були затримані і оштрафовані. Наразі ситуація у Першотравенську – контрольована", - сказав Олійник.

 Як повідомляв УНІАН, Дніпро з 8 квітня закривають для транспорту з інших регіонів.

Читайте також: