Митрополита Павла госпіталізували / фото УНІАН

Настоятеля Києво-Печерської Лаври митрополита Павла 11 квітня госпіталізували в Олександрівську лікарню.

Читайте такожМОЗ очікує піку епідемії в Україні вже наступного тижня

Це ТСН.uа підтвердили в прес-службі лаври.

Відео дня

"Владику Павла госпіталізували в Олександрівську лікарню на всякий випадок, бо він має проблеми з тиском, а також цукровий діабет. Він не на штучній вентиляції легенів, а перебуває в лікарні у звичайній палаті, не в реанімації. Голос у нього не хрипкий, температура в межах норми", - повідомили в прес-службі.

Інформацію про результати тесту на коронавірус владики Павла в прес-службі не коментували.

Раніше повідомлялося, що Києво-Печерська Лавра стала епіцентром спалаху коронавірусу в столиці: там виявлено 26 нових випадків інфікування.

Як повідомляв УНІАН, помер монах Києво-Печерської лаври, де на початку квітня було зафіксовано спалах коронавірусної хвороби COVID-19. За інформацією джерела Zaxid.net архімандрит помер від коронавірусної інфекції. Також повідомлялося, що настоятель Києво-Печерської лаври митрополит Павло, у якого раніше запідозрили COVID-19 і який перебував у самоізоляції, через погіршення самопочуття госпіталізований до Олександрівської лікарні.

5 квітня в Києво-Печерській лаврі інформували, що братія і намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври здали тести на наявність COVID-19, у всіх приміщеннях Лаври проведена обробка дезинфікуючими розчинами, а богослужіння відбуваються в закритому режимі без допуску в храм вірян і з допомогою відеотрансляції.