Серед інфікованих троє викладачів та 16 студентів / фото: Київська духовна академія

У Київській духовній академії УПЦ Московського патріархату лабораторно підтверджено 19 випадків захворювання на COVID-19.

Про це йдеться в повідомлені академії у Facebook.

Зазначається, що 14 квітня, відповідно до розпорядження мера Києва Віталія Кличка, в гуртожитках Київської духовної академії і семінарії було проведено ПЛР-тестування на COVID-19.

Відео дня

«16 квітня, близько 21:00, Академія одержала телефонне повідомлення з Київського міського лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України, що за результатами тестів 19 осіб (3 викладача та 16 студентів) отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожЗа добу коронавірус виявлено у понад 90 медпрацівників - МОЗ

Також вказується, що письмове підтвердження цієї інформації очікується сьогодні, 17 квітня. «Усі ці 19 осіб на даний момент перебувають на самоізоляції в гуртожитку академії під наглядом медиків», - зазначається у повідомленні.

Крім того, у Київській духовній академії проводили ПЛР-тестування 15 квітня, але результати цього дослідження ще невідомі.

*** Київська духовна академія — вищий богословський навчальний заклад УПЦ Московського патріархату, що здійснює підготовку священнослужителів, викладачів богословських навчальних закладів, церковних вчених. Академія готує фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня: кандидат богослов'я, магістр богослов'я. Заклад розташований за адресою вул. Лаврська, 15.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на 9:00 17 квітня зафіксовано 4662 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали.

У Києво-Печерській Лаврі у майже 100 осіб виявили коронавірус, три ченці померли. Лавру закрили на карантин.

Також випадки COVID-19 зафіксовано в Іонінському монастирі.

Читайте також: