Транспорт будуть активніше перевіряти / фото УНІАН

У Київській області посилили контроль за дотриманням протиепідемічних вимог у розважальних закладах, закладах харчування, торгівлі та під час перевезення пасажирів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова Київської облдержадміністрації Василь Володін заявив під час онлайн-брифінгу.

«З метою посилення контролю за посиленням карантинних обмежень працівники поліції вжили заходів щодо недопущення правопорушень в режимі карантину», - сказав він.

Відео дня

Читайте такожКличко розповів, скільки водіїв київських маршруток оштрафували в червні за порушення карантину

За словами Володіна, за останні 10 днів працівники поліції області створили 126 рейдових груп, провели 587 перевірок суб’єктів господарювання – це розважальні заклади, заклади харчування і торгівлі. Було складено 162 адміністративних протоколи на власників закладів, продавців, директорів ринків і торговельних майданчиків, 49 водіїв, які перевозили пасажирів без дотримання карантинних обмежень, і 63 громадян, які перебували у громадських місцях без дотримання карантинних обмежень.

«Сьогодні провели нараду з регіональним керівництвом «Укртрансбезпеки» і патрульної поліції щодо посилення контрольних заходів за перевізниками. Звертаємо увагу перевізників: будь ласка, забезпечте дотримання протиепідемічних вимог під час перевезення пасажирів», - наголосив голова ОДА.

Як повідомляв УНІАН, в Україні на ранок 1 липня зареєстровано 44 тис. 998 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 тис. 173 летальні, 19 тис. 548 осіб одужали. За добу зафіксовано 664 нові випадки.