У 8 працівників Бердянської підстанції ШМД коронавірусна хвороба / фото УНІАН

У Бердянську у вісьмох працівників «швидкої» медичної допомоги виявлено коронавірусн.

Про це комунальна установа "Територіальне медичне об'єднання "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Запорізької обласної ради повідомляє у Facebook.

Читайте такожСтепанов назвавши регіони-антирекордсмени за кількістю нових випадків інфікування COVID-19

Відео дня

"Офіційна інформація: різке зростання хворих на коронавірусну хворобу внесло корективи у повсякденну роботу екстреної медичної допомоги. На сьогодні 8 працівників Бердянської підстанції ШМД мають коронавірусну хворобу, яка підтверджена методом ПЛР. Бригада надавала допомогу хворому, у подальшому з'ясувалось, що той мав коронавірус. Спочатку заразився 1 працівник, а від нього всі інші", - йдеться у повідомленні.

Про інфікування стало відомо за результатами планових обстежень медичних працівників підстанції.

"Наразі захворювання у більшості працівників проходить без симптомів. Усі працівники на лікарняних. Одразу після отримання позитивних результатів були вжиті всі необхідні заходи для запобігання поширенню інфекції серед інших працівників, повідомлені відповідальні особи", - запевнили у медоб’єднанні.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 18 липня в Україні зареєстровано 58 111 тис. лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 тис. 477 летальних, 30 тис. 525 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 847 нових випадків.