У Києві за минулу добу коронавірус підтвердили у 28 осіб, двоє хворих померли / фото УНІАН

В Києві за минулу добу коронавірус підтвердили в 28 осіб, двоє хворих померли.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко в Telegram-каналі.

"Кількість мешканців Києва, в яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилась на 28. Двоє хворих померли. На сьогодні в столиці вже 3985 підтверджених випадків захворювання на COVID-19", - зазначив Кличко.

Відео дня

Читайте такожЗа добу в Києві коронавірус підтвердили ще у 53 осіб, двоє померли

Серед тих, хто захворів: 17 жінок віком від 20 до 92 рокiв і дівчинка, якій 9 років; 9 чоловікiв - від 18 до 75 рокiв і семирічний хлопчик.

До лікарень столиці госпіталізували двох пацієнтів, інші - на самоізоляції під контролем медиків.

Найбільше випадків захворювання минулої доби виявили в Дарницькому районі - 7, Деснянському - 5, та в Дніпровському - 4 випадки.

"Така кількість хворих за добу, на жаль, не свідчить про те, що вірус різко відступив. Вчора в МОЗ, куди надсилають всі результати лабораторних досліджень, у зв'язку із встановленням нової програми з реєстрацiї випадкiв захворювання та перебоями в роботi iнтернету, деякi данi оброблялись iз запiзненням. "Київський лабораторний центр МОЗ України" робив дослідження в звичайному режимi, але зміг внести дані в загальну систему вже після звітного часу. Тому розслаблятися зарано" - додав Кличко.

Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 16 червня зареєстровано 32 476 тис. лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 912 летальних, 14 528 тис. пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 666 нових випадків.