10 курсантів госпіталізовано до столичних медзакладів / УНІАН

Ще у 81 курсанта столичного Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» лабораторно підтверджено захворювання на коронавірус.

Про це повідомив виконувач обов’язків директора державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» Сергій Чумак.

Читайте такожКоронавірус у гуртожитку КПІ: стало відомо, коли та у кого виявили захворювання (відео)

Відео дня

Він зазначив, що загалом на сьогодні в гуртожитку вже захворіли 133 курсанти.

«Учора фахівці лабораторного центру відібрали біологічні зразки у 107 осіб, які були контактними із захворілими. Результати досліджень ми отримали сьогодні. Крім того, 10 курсантів госпіталізовано до столичних медзакладів. Інші лікуються у гуртожитку під медичним наглядом», – розповів Сергій Чумак.

Він нагадав, що загалом у гуртожитку мешкають 152 курсанти. Після виявлення перших захворілих у гуртожитку проведено відповідні заходи з дезінфекції і наразі також проводиться поточна дезінфекція.

Як повідомляв УНІАН, у столичному Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" зафіксовано спалах захворюваності на коронавірус.