За минулу добу в Криму, за інформацією окупаційної влади, від нової коронавірусної інфекції померли семеро осіб / фото REUTERS

В окупованому Криму з початку пандемії зареєстровано понад 11,3 тис. випадків COVID-19, з них 206 летальних.

Про це повідомляє в Facebook Кримська правозахисна група з посиланням на окупаційну владу півострова.

Читайте також"Ситуація з COVID-19 катастрофічна": Меджліс закликав місії ОБСЄ та ООН відвідати окупований Крим"За минулу добу в Криму, за інформацією окупаційної влади, від нової коронавірусної інфекції померли семеро осіб (5 - АР Крим, 2 - Севастополь). Повідомляється про 299 нових випадків захворювання на COVID-19. З них 74 в Севастополі і 225 - в АР Крим", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Загалом з початку пандемії окупаційна влада Криму заявляє про 11 тис. 347 випадків захворювання на нову коронавірусну інфекцію, з яких 2 тис. 338 - у Севастополі, а також про 206 летальних випадках.

На думку експертів Кримської правозахисної групи, окупаційна влада півострова навмисне приховує інформацію про справжню кількість жертв COVID-19.

"Так звану офіційну статистику захворюваності на нову коронавірусну інфекцію на півострові занижено, оскільки не відображає даних про заражених у лавах російської армії і правоохоронних органів, а також пацієнтів з позалікарняною пневмонією. Крім того, окупаційна влада постійно змінює свої підходи до обліку смертності від COVID-19", - зазначають правозахисники.

Коронавірус в Криму: що відомо