У ЗСУ за минулу добу зареєстровано три нових випадки COVID-19 / фото УНІАН

У Збройних силах України зареєстровано 46 випадків захворювання на COVID-19, за минулу добу зафіксовано три нових випадки інфікування.

Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"На 7:00 23 квітня у Збройних силах України зареєстровано 46 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 6 осіб одужали та 2 летальних випадки", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожМитрополит Тернопільський і Кременецький УПЦ МП заразився коронавірусом

На ізоляції, у тому числі на самоізоляції, перебуває 341 особа. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих 3 доби, – 80 осіб.

За минулу добу зареєстровано 3 нові випадки захворювання на COVID-19.

Двоє хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Північного регіону - 1 військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь - 1 військовослужбовець), у Львівській області 1 військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Як повідомляв УНІАН, за даними Центру громадського здоров'я МОЗ, станом на 9:00 23 квітня в Україні зареєстровано 7 тис. 170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 187 летальних, а 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків.

Читайте також: