Кількість інфікованих коронавірусом у Києві наближається до 1200 / фото УНІАН

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили коронавірусну інфекцію COVID-19, збільшилася на 29 людей, з них 10 – медичні працівники.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

Читайте такожСпівробітник Хмельницької АЕС заразився коронавірусом

Відео дня

«Один випадок за минулу добу - на жаль, летальний. Загалом у столиці вже 1188 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», - написав він.

Зокрема, минулої доби в столиці захворіли 15 жінок віком від 27 до 70 років і дві дівчинки (4 та 12 років), а також дев'ять чоловіків віком від 25 до 70 років та три хлопчики (4, 10 та 17 років). До столичних лікарень госпіталізовано 7 хворих, інші лікуються в самоізоляції, під контролем медиків.

«Я дуже хочу сподіватися, що динаміка захворювання не зростатиме. Що ми зможемо, нарешті, почати запроваджувати послаблення», - зазначив Кличко і наголосив, що дуже важливими будуть наступних два тижні.

Тож, щоб у столиці різко не збільшилася кількість хворих і місто змогло поступово повертатися до звичного життя, мер закликав киян продовжувати дотримуватися карантинних обмежень.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 26 квітня в Україні лабораторно підтвердились 8617 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 209 з них – летальні. 840 пацієнтів одужали.

Читайте також: