Фото REUTERS

У селі Олександрівка Лиманського району Одеської області кількість інфікованих COVID-19 у психіатричній лікарні за минулу добу збільшилася вдвічі.

Як повідомили в прес-службі Одеської обласної державної адміністрації, станом на ранок 14 липня, в Одеській обласній психіатричній лікарні №2 коронавірус виявлений у 5 співробітників і 12 пацієнтів.

«Двоє перебувають у стаціонарі, десять - на амбулаторному лікуванні. У всіх контактних осіб взяті аналізи для ПЛР-тестування», - повідомили в ОДА.

Відео дня

Читайте такожКоронавірус в Україні і світі: найважливіше за 14 липня

Зазначається, що зараз у закладі перебуває 437 пацієнтів і 335 співробітників.

Як повідомляв УНІАН, у селі Олександрівка Лиманського району Одеської області в психіатричній лікарні спалах COVID-19 зафіксований 13 липня.

Учора в Лиманській райдержадміністрації заявили, що виявлений позитивний результат ПЛР-досліджень в одного медичного працівника і семи пацієнтів обласної психіатричної лікарні №2.

Усі відділення установи на 14 днів переведені в режим обсервації. Також в Олександрівці запроваджені інші обмежувальні заходи.

Як повідомляв УНІАН, у селищі Олександрівка Лиманського району Одеської області спалах COVID-19 зафіксовано в психіатричній лікарні.