Сьогодні на Дніпропетровщині виявили 29 нових випадків коронавірусу / фото УНІАН

На Дніпропетровщині сьогодні лабораторно підтверджено 29 нових випадків COVID 19, 20 з них з одного джерела зараження – міста Першотравенська.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації з посиланням на голову ОДА Олександра Бондаренка.

Читайте такожУ Дніпрі зафіксували різкий стрибок у кількості хворих на COVID-19 (відео)

Відео дня

«На Дніпропетровщині сьогодні лабораторно підтверджено 29 нових випадків коронавірусної інфекції. Серед них 20 – в Підгородному (місто під Дніпром – УНІАН). Це люди, які контактували з хворими на COVID-19 мешканцями Першотравенська», - зазначив він.

За даними прес-службі Дніпропетровської облради, в Підгородньому перебувають три реабілітаційні центри, в яких виявлені особи з підтвердженими діагнозами.

«Всі вони були контактними по Першотравенську. В цих центрах проживають особи з розумовими та фізичними вадами, психічними захворюваннями та наркологічними розладами», - йдеться в офіційному повідомленні.

На даний час встановлено 247 осіб, які контактували з учасниками біблійної школи харизматичної церкви «Нове покоління» у Першотравенську, де був виявлений спалах коронавірусу. Встановлення контактів триває.

«Продовжуємо перевіряти тих, хто контактував із хворими мешканцями Першотравенська. Вчора серед них виявили 12 випадків COVID-19, сьогодні – ще 20», - сказав голова Дніпропетровської ОДА.

Також за його словами, коронавірусну інфекцію 22 квітня діагностували у 5 мешканців Кривого Рогу, 2 – Кам’янського та 2 – Павлоградського району.

Читайте також: