У МВС за добу зафіксовано 111 нових випадків COVID-19 / фото УНІАН

В українських правоохоронних органах зафіксовано 111 нових випадків коронавірусної хвороби, що стало рекордною кількістю за добу.

Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Найбільшу кількість хворих цієї доби виявлено в Дніпропетровській, Тернопільській, Хмельницькій областях та Києві.

Відео дня

Читайте такожУ ЗСУ зростає кількість інфікованих коронавірусом військових – Міноборони

«Від початку пандемії COVID-19 серед правоохоронців виявили 4265 осіб, які захворіли, одужали – 3810, померли від коронавірусної хвороби – 11 осіб», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, у ЗСУ за добу виявили 29 нових випадків COVID-19, один військовий помер.  Згідно з повідомленням Командування Медичних сил Збройних сил України у Facebook, серед нових хворих у закладах охорони здоров’я перебуває 6 осіб, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби - 23 особи.

Також в армії зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу: у Білій Церкві на Київщині помер працівник Збройних сил. Він хворів з 3 вересня 2020 р, проходив лікування у міській лікарні, мав хронічні супутні захворювання.

Станом на 15 вересня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 662 особи. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 729 осіб. Всього з початку пандемії одужали 1 тис. 575 осіб.

Коронавірус в Україні: що відомо