Медик розповіла про умови праці в ужгородській лікарні / Facebook, Власта Гук

Лікарка Ужгородської центральної міської клінічної лікарні Власта Гук оприлюднила в соцмережі фото рук хірурга після робочої зміни у відділенні, де лежать хворі з коронавірусом.

Читайте такожЛабораторії забезпечені місячним запасом тестів на COVID-19 – Степанов

Медик зазначила, що лікарям доводиться працювати у 30-градусну спеку, а ресурсів стає все менше. На фото можна бачити, що шкіра на руках лікаря сильно страждає.

Відео дня

«Мене охоплює злість і відчай! Так виглядають руки першокласного хірурга після зміни в COVID- відділенні в 30 градусну жару. Українці я закликаю вас тримати дистанцію, носити на лицях маски, не збиратися на хрестинах та весіллях,  будьте розумні і терпеливі, сили медиків значно зменшилися, ресурси  тануть, дуже швидко  з такою безвідповідальністю настане медичний колапс!!!», - написала Власта Гук.

Мене охоплює злість і відчай! Так виглядають руки першокласного хірурга після зміни в COVID- відділенні в 30 градусна...

Опубликовано Властой Гук Вторник, 30 июня 2020 г.

Як повідомляв УНІАН, в Україні з початку пандемії станом на ранок 7 липня зареєстровано 49 тис. 607 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1 тис. 283 летальних, 22 тис. 193 пацієнти одужали. За добу виявлено 564 нових хворих.