Шуфрич має намір зробити ще кілька тестів на коронавірус / скріншот з відео

Депутат від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Нестор Шуфрич зізнався, що отримав позитивний тест на COVID-19.

Про це стало відомо в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Спочатку нардеп Юлія Тимошенко, яка перехворіла на COVID-19, повідомила про інфікування Шуфрича. Після цього інформацію підтвердив сам нардеп.

Відео дня

"Я завтра отримаю результат. У мене, на жаль, у вівторок був один позитивний тест, потім - три негативних. Завтра і в понеділок буду робити чергові - подивимося, чим це закінчиться", - сказав Шуфрич.

Читайте такожГолова "Слуги народу" захворів на коронавірус

Коронавірус у Верховній Раді: що відомо

  • Раніше Верховна Рада скасувала низку пленарних засідань на жовтень. За словами спікера Ради Дмитра Разумкова, засідання скасували через значну захворюваність нардепів й співробітників апарату парламенту на COVID-19.
  • За інформацією Разумкова, в Раді за останні кілька днів на коронавірус захворіли близько 10 осіб. Водночас заступник голови депутатської фракції "Голос" Ярослав Железняк уточнив, що 8 з них – депутати.

Як працюватимуть депутати в жовтні

  • Депутати 1-2 жовтня і тиждень (з 5 по 9 жовтня) будуть працювати в комітетах, комісіях, фракціях і групах. Тоді як раніше, згідно з календарним планом, робота передбачалась на пленарних засіданнях.
  • Працюватимуть депутати в форматі пленарного засідання лише 20 жовтня, оскільки з 12 по 16  жовтня й з 19 по 23 жовтня запланована робота з виборцями.