У МОЗ готують на осінь різні варіанти навчання для школярів / фото УНІАН

У МОЗ не поспішають робити висновки щодо того, чи почнеться восени звичний навчальний процес у школах. Зараз опрацьовується варіант відновлення дистанційного навчання.

Читайте такожУ Одесі планують з 1 вересня розпочати навчання в школах у звичайному режимі

Про це повідомляє «Сегодня», посилаючись на високопоставлене джерело в Міністерстві.

Відео дня

"Чи почнеться стандартний навчальний процес у школах – питання вкрай складне. Дивлячись на досвід інших країн, ми бачимо, що вони поступово відкривають свої школи. Також пробують системи дистанційного позакласного навчання. Ми зі свого боку підготуємо інструкції для відкриття стандартного навчання. Але опрацьовуються абсолютно всі варіанти, в тому числі і варіанти дистанційного навчання.

Ми розуміємо, що воно не зможе замінити очне навчання, тому потрібно навчити школи забезпечувати епідеміологічну безпеку", – зазначив він.

Нагадаємо, у квітні, після початку епідемії, уряд запустив проект "Всеукраїнська школа онлайн", з трансляціями уроків по всій країні.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу хвороба COVID-19 підтвердили у 638 осіб, у цілому коронавірус виявили у 54 тисяч 771 українця. Крім того, за минулу добу від коронавірусної хвороби одужав 651 людей, померли - 14.