Адріус - інструкція, застосування, аналоги препарату

Адріус фото упаковки

Застосування Адріус

Адріус - склад і форма випуску препарату

Адріус: як приймати препарат

Адріус - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Адріус

Біологічно активна добавка рослинного походження для підвищення сексуального потягу і нормалізації функціонування репродуктивної функції у чоловіків. 

Препарат підвищує ерекцію; усуває сперматорею і передчасну еякуляцію; збільшує тривалість статевого акту; підвищує фізичну витривалість; зміцнює імунітет; стимулює сперматогенез, покращує рухливість сперматозоїдів; підвищує статеву активність (частоту статевих контактів); проявляє антиоксидантну і загальнозміцнювальну активність.

Застосування Адріус

Еректильна дисфункція і зниженні лібідо.

Адріус - склад і форма випуску препарату

Капсули.

Склад

1 капсула містить активні інгредієнти: екстракт плодів якорцов сланких, екстракт коренів і листя вітанії снодійної, екстракт плодів бобів оксамитових, екстракт кореня спаржі гроновидної, апілак, йохімбіну гідрохлорид.

Адріус: як приймати препарат

Адріус може бути рекомендований як джерело біологічно активних речовин рослинного походження для нормалізації функціонування репродуктивної системи чоловіків.

Сприяє підвищенню фізичної витривалості, поліпшення еректильної функції і сперматогенезу.

Дорослим по 1-2 капсулі на добу після їжі, напити водою.

Адріус - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Діти, індивідуальна чутливість до компонентів.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Аналоги Адріус

  • Сеалекс
  • Тонгкат Алі Платінум
  • Вука Вука
  • Левітра
  • Імпаза
  • Потенціале
  • Вімакс
  • Еротон

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся