Чистоніс - інструкція, застосування, аналоги препарату

Чистоніс фото упаковки

Застосування Чистоніс

Чистоніс - склад і форма випуску препарату

Чистоніс: як приймати препарат

Чистоніс - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Чистоніс

Чистоніс  - профілактичний гель.

Застосування Чистоніс

Догляд за слизовою оболонкою пазух носа при гнійно-запальних змінах, а також після оперативних втручань в порожнині носа для відновлення і захисту фізіологічних функцій слизової оболонки; профілактика інфекцій порожнини носа, в тому числі грипу; відновлює фізіологічні функції слизової оболонки; сприяє усуненню труднощів носового дихання, кірочок в носі і сухості слизової оболонки носа, викликаної кондиціонуванням, тютюновим димом, гарячої і забрудненою атмосферою.

Чистоніс - склад і форма випуску препарату

Форма випуску: спрей назальний дозований, 30 мл.

Активні компоненти

  • ізотонічний розчин очищеної морської води;
  • вітамін А (масляний розчин В-каротину);
  • екстракт алое;
  • екстракт календули

Чистоніс: як приймати препарат

Для відновлення функцій слизової оболонки носа при гострих і хронічних порушеннях носового дихання - 4-6 разів на добу по 1-2 вприскування в кожну ніздрю. Для профілактики інфекцій - 4-6 разів на добу по 2 впорскування в кожну ніздрю. Для розм'якшення та видалення носових виділень використовувати 2-3 рази на добу по 2 впорскування в кожну ніздрю, поки скупчення носових виділень, які відклалися в носовому проході, що не будуть розм'якшені та видалені.

Чистоніс - протипоказання, побічні ефекти

Противопоказания

Не застосовувати при чутливості до окремих компонентів рецептури.

Аналоги Чистоніс

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся