Драй драй - інструкція, застосування препарату

Драй драй фото упаковки

Застосування препарату Драй драй

Драй драй - склад

Драй драй: як приймати препарат

Драй Драй Лайт - протипоказання, застереження

Протипоказання

Застереження

Драй драй - ефективний засіб від рясного потовиділення тривалої дії. Застосовується в пахвових западинах, на долонях рук і ступнях ніг

Застосування препарату Драй драй

Драй Драй Лайт перешкоджає потовиділенню (скорочуючи потові залози, на оброблених засобом ділянках шкіри). Засіб необхідно наносити на абсолютно суху шкіру, за годину до сну. Місця нанесення Драй Драй Лайт необхідно ретельно висушити перед застосуванням.

Драй драй - склад

Вода, денатурований спирт (бутиловий спирт, денатоніум), гідрат хлористого алюмінію - 6.

Драй драй: як приймати препарат

Використання Драй Драй Лайт не рекомендується протягом 48 годин після видалення волосся з пахвових западин. Засобом необхідно користуватися перед сном

Вимийте і ретельно висушіть шкіру. Нанесіть засіб Драй Драй Лайт на шкіру в області пахвових западин, долонь і/або підошов. Дайте шкірі висохнути 2-3 хвилини. Не мочіть шкіру до ранку. Вранці - звичайні водні процедури. За бажанням можна користуватися звичайним дезодорантом з запахом, але необхідності в цьому немає. При рясному потовиділенні повторити процедуру два вечори поспіль - для досягнення максимального ефекту. На долонях і ступнях шкіра грубіша, тому використовувати Драй Драй Лайт можна частіше.

Застосовуючи Драй Драй Лайт згідно цієї інструкції, Ви можете забезпечити собі повний комфорт мінімум на 3 дні. Обмежень по тривалості і частоті використання засобу немає.

Користуватися один-два рази в тиждень або за потреби.

Драй Драй Лайт - протипоказання, застереження

Протипоказання

Не рекомендується жінкам у період вагітності і лактації, а також дітям до 16 років.

Застереження

  • Уникайте контакту з очима та слизовими оболонками. У випадку контакту з очима, промийте очі великою кількістю води.
  • Для досягнення максимального результату і безпеки при тривалому використанні, рекомендується робити перерву у використанні засобу.
  • Не рекомендується використовувати Драй драй лайт протягом 48 годин після видалення волосся з відповідної ділянки шкіри.
  • Засіб необхідно застосовувати на абсолютно сухій шкірі. Не протирайте роздратовану або пошкоджену шкіру. При виникненні печіння або свербежу, змийте засіб водою і не використовуйте його раніше, ніж через 24 години. У разі почервоніння шкіри нанести пом'якшувальний крем на уражені ділянки. При сильному подразненні використовуйте гідрокортизоновий крем.
  • Не використовуйте Драй драй лайт, якщо подразнення не проходить.
  • Відразу після використання засіб може залишати сліди на одязі.
  • Драй драй лайт призначений тільки для зовнішнього застосування.
  • Не користуйтеся Драй драй лайт поблизу відкритого вогню.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся