Епігалін - інструкція, застосування, аналоги препарату

Епігалін фото упаковки

Застосування Епігаліну

Епігалін - склад і форма випуску препарату

Епігалін: як приймати препарат

Епігалін - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Епігаліну

Епігалін належить до дієтичних добавок загальнозміцнювальної та тонізувальної дії для чоловіків і жінок. Капсули сприяють гальмуванню гіперпластичних процесів в гормонозалежних органах і тканинах шляхом пригнічення патологічного росту клітин та нових судин, активації апоптозу, нормалізації метаболізму естрогенів.

Застосування Епігаліну

За рекомендацією лікаря як додаткове джерело індол-3-карбінолу та епігаллокатехін-3-галлату з метою нормалізації метаболічних процесів у репродуктивних органах жінок та молочних залозах, а також передміхуровій залозі у чоловіків. 

Епігалін може бути рекомендований лікарем при лейоміомі матки, мастопатії, гіперплазії ендометрію, ендометріозі (в т.ч. аденоміозі, ендометріальних кістах), гіперплазії передміхурової залози; при захворюваннях, асоційованих вірусом папіломи людини.

Епігалін - склад і форма випуску препарату

1 капсула містить: активні інгредієнти: індол-3-карбінол — 200 мг, епігаллокатехін-3-галлат — 45 мг; допоміжні речовини: наповнювачі: магнію стеарат, двоокис кремнію аморфний; оболонка капсули (желатин).

Епігалін: як приймати препарат

Вживати по 1-2 капсули на добу під час їди. Тривалість застосуван¬ня та необхідність повторного курсу визначає лікар індивідуально. 

Зазвичай, тривалість застосування при гіперпроліферативних процесах у репродуктивних органах жінок та передміхуровій залозі у чоловіків становить 6 місяців, а при порушенні метаболічних процесів у молочних залозах та папіломатозі — 3 місяці.

Епігалін - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів в складі продукту, період вагітності та годування груддю. Не рекомендується вживати Епігаліна при прийомі їжі, яка знижує кислотність шлункового соку.

Аналоги Епігаліну

Мастодинон

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся