Флуцинар - інструкція, застосування препарату аналоги

Флуцинар фото упаковки

ФЛУЦИНАР - інструкція, застосування, аналоги препарату

Застосування ФЛУЦИНАРУ

ФЛУЦИНАР - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ФЛУЦИНАРУ

ФЛУЦИНАР - інструкція, застосування, аналоги препарату

Препарат має сильну протизапальну, протисвербіжну та судинозвужувальну дію.

Застосування ФЛУЦИНАРУ

Показаний для короткочасного місцевого лікування гострих і важких неінфікованих запальних захворювань шкіри, що супроводжуються сверблячкою або гіперкератозом, що реагують на лікування глюкокортикостероїдами, таких як: себорейний дерматит, кропив'янка, атопічний дерматит, алергічна контактна екзема, поліморфна еритема, червоний вовчак, псоріаз, який протікає тривалий час, псоріаз волосистої частини голови, червоний плоский лишай.

ФЛУЦИНАР - склад і форма випуску препарату

Гель. Діюча речовина: флуоцинолону ацетонід 0,25 мг / г. Допоміжні речовини: пропіленгліколь, лимонна кислота моногідрат, етанол 96%, динатрію едетат, метилпарагідроксибензоат, пропілпарагідроксибензоат, карбомер 980, триетаноламін, вода очищена.

ФЛУЦИНАР - як приймати препарат

На початку лікування гель застосовують 2-3 рази на день, а потім, після пом'якшення гострого запального стану, не частіше ніж 1-2 рази в день.

Лікування не слід проводити без перерви понад 2 тижні. На шкіру обличчя не застосовувати більше 1 тижня. Протягом одного тижня можна застосувати не більше 1 туби гелю.

Гель слід наносити тонким шаром на уражену поверхню шкіри. При необхідності більш глибокого проникнення лікарського препарату, гель можна втерти в шкіру в місці нанесення. Не застосовувати оклюзійні пов'язки. Якщо необхідно накладення пов'язки, слід використовувати пов'язку, що пропускає повітря.

У дітей старше 2 років застосовувати з особливою обережністю тільки в разі потреби, 1 раз в день, на невеликій поверхні шкіри. Не застосовувати на шкірі обличчя.

ФЛУЦИНАР - протипоказання, побічні ефекти

  • При підвищеній чутливості до флуоцинолону ацетоніду і інших глюкокортикостероїдів або до будь-якої допоміжної речовини;
  • при бактеріальних, вірусних і грибкових шкірних інфекціях;
  • при юнацьких вуграх і розацеа;
  • при періоральному дерматиті (dermatitis perioralis);
  • після вакцинації;
  • у дітей у віці до 2 років;
  • при періанальному і генітальному свербінні;
  • при пелюшковому дерматиті.

Аналоги ФЛУЦИНАРУ

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся