Інулін - інструкція та застосування препарату

Інулін фото упаковки

Застосування Інуліну

Інулін - склад і форма випуску препарату

Інулін: як приймати препарат

Інулін - протипоказання

Інулін-Нутрімед фруктоолігосахарид (складний вуглевод рослинного походження), що виробляється зі свіжих коренів цикорію за власною патентованою технологією Нутрімед. Завдяки цьому вдається отримати інулін з розгалуженою молекулярною структурою, який характеризується посиленими властивостями. Інулін є пребіотиком, тобто вибірково ферментується, сприяє специфічним змінам у складі та/або активності мікробіому кишечнику, що приносить користь людині.

Застосування Інуліну

Інулін-Нутрімед - додаткове джерело природного інуліну. У якості пребіотика сприяє травленню та нормалізації функціонування товстого кишечнику, покращує і стабілізує склад кишкової мікрофлори, зокрема біфідобактерій. Інулін-Нутрімед сприяє зниженню рівня глюкози в крові, нормалізації показників вуглеводного та ліпідного обмінів, запобігає виникненню судинних ускладнень при цукровому діабеті ІІ типу та метаболічному синдромі. Завдяки нормалізації ліпідного та вуглеводного обмінів сприяє зменшенню маси тіла в осіб, що її контролюють. Сприяє засвоєнню кальцію організмом.

Інулін - склад і форма випуску препарату

Капсули, № 60, 1 капсула масою 500 мг (mg) ± 5% містить: активний інгредієнт: екстракт з коренів цикорію (Cichorium intybus) - 500 мг (mg);

Допоміжна речовина: желатин (оболонка капсули).

Інулін: як приймати препарат

Спосіб вживання та рекомендована добова доза: дорослим по 1–2 капсули 2–3 рази на добу за 15 хв до їди, запиваючи достатньою кількістю води. Термін вживання становить від 1 до 3 міс.

Інулін - протипоказання

Вагітність, період годування грудьми, підвищена індивідуальна чутливість до компонентів.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся