Ліпікар бальзам - інструкція, застосування препарату аналоги

Застосування Ліпікар бальзаму

Ліпікар бальзам - склад і форма випуску препарату

Ліпікар бальзам: як приймати препарат

Аналоги Ліпікар бальзаму

Зменшує свербіж, миттєво заспокоює шкіру, з антирецидивним ефектом.

La Roche-Posay (Ля Рош-Позе) - експерт мікробіома, який проводить дослідження мікробіома шкіри близько 10 років. Мікробіом - це невидима екосистема мікроорганізмів на вашій шкірі. Якщо ця збалансована екосистема, це допомагає забезпечити здоровий стан і вигляд вашої шкіри. Всі знання, отримані в ході досліджень, надихають нас на створення нових продуктів.

Застосування Ліпікар бальзаму

Для сухої і дуже сухої шкіри, а також для шкіри, схильної до атопії і свербіння. Для немовлят, дітей і дорослих.

Ліпікар бальзам АП+М заспокоює дуже суху шкіру і зменшує свербіж відразу після використання. Балансує мікробіом шкіри і відновлює її природний захисний бар'єр і, таким чином, надовго попереджає періодичні загострення атопічного дерматиту. Формула з максимальною переносимістю, підходить для всієї родини для поліпшення якості життя. Дослідження підтверджують, що регулярне використання бальзаму Ліпікар АП+М зменшує дискомфорт під час сну у 81% дітей з шкірою, схильної до атопії.

Протестовано більше ніж на 700 респондентів під дерматологічним та педіатричним контролем. Без парфумованих віддушок.

Ліпікар бальзам - склад і форма випуску препарату

  • Масло каріте: ключовий інгредієнт у всіх формулах гами Ліпікар. Масло каріте відомо своєю здатністю відновлювати гідроліпідний шар з допомогою ліпідів, подібних тим, що містяться в шкірі. Стійке постачання - 100% масла каріте поставляється згідно з програмою відповідального підбору постачальників в Буркіна-Фасо.
  • Ніацинамід: заспокійливий активний інгредієнт, який допомагає зменшити відчуття свербежу і відновити ліпідний бар'єр шкіри. Підходить для шкіри, схильної до атопії.
  • АП+М технологія (Аква позі филиформис + микрорезил): ексклюзивний активний комплекс для балансування мікробіома шкіри - невидимої живої екосистеми шкіри.

Ліпікар бальзам: як приймати препарат

Зручний в повсякденному використанні, завдяки швидкому всмоктуванню шкірою. Не залишає жирних і липких слідів.

Наносити один або кілька разів на день на шкіру обличчя і тіла.

Використовувати після делікатного очищення шкіри липидовосстанавливающим засобом, що не містить мила, наприклад, таким як очищаючий крем-гель Ліпікар синдет АП+ або очищаюча олія Ліпікар АП+. Використовуйте Ліпікар стік АП+, який допомагає зменшити свербіж і сухість протягом дня.

Аналоги Ліпікар бальзаму

Топікрем

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся