ЛАРИТИЛЕН - інструкція, застосування, аналоги препарату

ЛАРИТИЛЕН фото упаковки

ЛАРИТИЛЕН - інструкція, застосування, аналоги препарату

Застосування ЛАРИТИЛЕНУ

ЛАРИТИЛЕН - склад і форма випуску препарату

ЛАРИТИЛЕН - як приймати препарат

ЛАРИТИЛЕН - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ЛАРИТИЛЕНУ

ЛАРИТИЛЕН - інструкція, застосування, аналоги препарату

Препарат застосовується при захворюваннях горла. Впливає на мікроорганізми, що спричиняють змішані інфекції ротової порожнини та горла. 

Застосування ЛАРИТИЛЕНУ

Місцеве лікування гострих запальних захворювань ротової порожнини та горла: гінгівіт, виразковий та афтозний стоматит, тонзиліт, ларингіт та фарингіт. Також рекомендується застосовувати при наявності неприємного запаху з рота.

Можна застосовувати у випадках змішаної інфекції ротової порожнини та горла (за рекомендацією лікаря); як допоміжний препарат при лікуванні катаральної ангіни, лакунарної ангіни та ангіни Плаута-Венсана; у разі кандидозу ротової порожнини та глотки.

Рекомендується у післяопераційний період після тонзилектомії та видалення зубів.

ЛАРИТИЛЕН - склад і форма випуску препарату

Таблетки для розсмоктування. Діючі речовини: деквалінію хлорид, дибукаїну гідрохлорид; 1 таблетка для розсмоктування містить деквалінію хлориду в перерахунку на 100 % речовину 0,25 мг, дибукаїну гідрохлориду в перерахунку на 100 % речовину 0,03 мг; допоміжні речовини: таблетки зі смаком м’яти: сорбіт (Е 420),тальк, кремнію діоксид колоїдний водний, магнію стеарат, ароматизатор м’ята перцева, олія м’яти перцевої; таблетки зі смаком м’яти та малини: сорбіт (Е 420), тальк, кремнію діоксид колоїдний водний, магнію стеарат, ароматизатор малина, олія м’яти перцевої; таблетки зі смаком м’яти та лимону: сорбіт (Е 420), тальк, кремнію діоксид колоїдний водний, магнію стеарат, ароматизатор лимон, олія м’яти перцевої.

ЛАРИТИЛЕН - як приймати препарат

Дорослим та дітям віком від 12 років

Призначають по 1 таблетці кожні 2 години, після зменшення симптомів запалення – по 1 таблетці кожні 4 години.

Дітям віком від 4 років

Призначають по 1 таблетці кожні 3 години, після зменшення симптомів запалення – по 1 таблетці кожні 4 години.

Максимальна добова доза становить 10 – 12 таблеток у період гострої фази та 6 таблеток після того, як запальні симптоми зникнуть.

Таблетки слід смоктати повільно, не розжовуючи. Тривалість курсу лікування визначає лікар індивідуально. Пацієнт має проконсультуватися з лікарем, якщо через 5 днів лікування препаратом симптоми не зникли або погіршилися.

ЛАРИТИЛЕН - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до будь-якої з речовин, що входять до складу препарату. Алергія до четвертинних амонієвих сполук (наприклад до бензалконію хлориду).

Препарат у період вагітності можна застосовувати після консультації з лікарем, якщо лікувальний ефект переважає можливий ризик для плода.

Препарат не рекомендується застосовувати у період годування груддю.

Препарат у даній лікарській формі не призначають дітям віком до 4 років.

Аналоги ЛАРИТИЛЕНУ

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся