Модафініл - інструкція, застосування препарату

Модафініл фото упаковки

Застосування Модафінілу

Модафініл - форма випуску препарату

Модафініл: як приймати препарат

Модафініл - протипоказання, побічні ефекти

Модафініл є засобом для перорального прийому, що сприяє бадьорості. Модафініл має активуючу дію, подібну симпатоміметичним агентам, включаючи амфетамін і метилфенідат, хоча фармакологічний профіль модафініла не ідентичний фармакологічному складу симпатоміметичних амінів.

Застосування Модафінілу

Модафініл показаний для підвищення неспання у дорослих пацієнтів з надмірною сонливістю, викликаної нарколепсією, обструктивним апное уві сні або порушенням циклічності сну і неспання.

Модафініл - форма випуску препарату

Таблетки 100 і 200 мг; Teva Pharmaceuticals.

Модафініл: як приймати препарат

Рекомендована доза модафінілу становить 200 мг всередину один раз на день вранці або приблизно за 1 годину до початку нічної робочої зміни.

Модафініл - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Протипоказаний пацієнтам з відомою гіперчутливістю до модафінілу або до його неактивних компонентів.

Побічні дії

У ході плацебо-контрольованих клінічних дослідженнях найбільш поширеними (≥ 5%) побічними реакціями, пов'язаними з використанням модафінілу і частіше, ніж у пацієнтів, які отримували плацебо, були: головний біль, нудота, нервозність, риніт, діарея, болі в спині, неспокій, безсоння, запаморочення, диспепсія.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся