Магнемакс - інструкція, застосування, аналоги препарату

Магнемакс фото упаковки

Застосування Магнемаксу

Магнемакс - склад і форма випуску препарату

Магнемакс: як приймати препарат

Магнемакс - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Магнемаксу

Магнемакс, діюча речовина якого магній, внутрішньоклітинний катіон, знижує збудливість нейронів та пригнічує нервово-м’язову передачу, а також бере участь у багатьох ферментативних реакціях. Магній є важливою складовою тканин організму: кістки скелета становлять половину всієї кількості магнію, що міститься в організмі.

Застосування Магнемаксу

Лікування підтвердженого дефіциту магнію в організмі, як ізольованого, так і асоційованого з іншими дефіцитними станами.

Магнемакс - склад і форма випуску препарату

Діючі речовини: магнію лактату дигідрат; магнію підолят; піридоксинугідрохлорид;

10 мл препарату містять магнію лактату дигідрату 186 мг і магнію підоляту 936 мг (що сумарновідповідає100 мг Mg++або4,12 ммоль),піридоксинугідрохлориду 10 мг;

допоміжні речовини: натрію метабісульфіт (Е 223); сахарин натрію; карамель сульфату аміаку (Е 150d), що містить сульфіти у перерахуванні на сірки діоксид (Е 220); ароматизатор «Малина», що містить етанол 96 %, пропіленгліколь (Е 1520), альфа-токоферол (Е 307), аскорбінову кислоту (Е 300), воду очищену; вода для ін’єкцій.

Лікарська форма. Розчин оральний.

Магнемакс: як приймати препарат

Розчинити вміст флаконів у половині склянки води.

Дорослим: 3-4 флакони на добу, з розподілом загальної дози на 2 або 3 прийоми під час їди.

Дітям та немовлятам з масою тіла понад 10 кг (віком близько 1 року): 10-30 мг/кг маси тіла на добу (тобто 0,4-1,2 ммоль/кг маси тіла на добу), що відповідає 1-4 флаконам на добу, з розподілом загальної дози на 2 або 3 прийоми під час їди.

Застосування препарату необхідно припинити, як тільки рівень магнію в крові повернеться до норми.

Діти.

Препарат застосовувати дітям з масою тіла понад 10 кг (віком близько 1 року).

Магнемакс - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання.

Підвищена чутливість до будь-якого компонента препарату. Тяжка ниркова недостатність із показником кліренсу креатиніну менше 30 мл/хв. Фенілкетонурія. Гіпермагніємія, гіпервітаміноз вітаміну В6, міастенія гравіс. Атріовентрикулярна блокада, тяжка артеріальна гіпотензія. Одночасне застосування з леводопою. Діарея. Непереносимість фруктози, синдром мальабсорбції глюкози або галактози, дефіцит сахарази-ізомальтази (через вміст у препараті сахарози).

Побічні реакції.

Алергічні реакції, діарея, нудота, блювання, біль у животі, шкірні реакції, у тому числі свербіж і кропив’янка.

Аналоги Магнемаксу

  • Магне-B6
  • Магнемакс-Здоров'я
  • Магнікум

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся