Момордика Композитум - інструкція, застосування, аналоги препарату

Момордика фото упаковки

Застосування Момордики

Момордика - склад і форма випуску препарату

Момордика: як приймати препарат

Момордика - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Момордики

Комплексний гомеопатичний препарат. Чинить протизапальну, спазмолітичну та антиексудативну дію на підшлункову залозу і завдяки цьому відновлює її функціональну активність. Дія препарату базується на активації захисних сил організму і нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного, мінерального та тваринного походження, що входять до складу препарату.

Застосування Момордики

Захворювання та порушення функції підшлункової залози, епігастральний синдром, регулювання антигомотоксичного ефекту при панкреатиті.

Момордика - склад і форма випуску препарату

Розчин для ін’єкцій.

Склад. Діючі речовини: 2,2 мл розчину містять: Argentum nitricum D12 – 22 мг, Carbo vegetabilis D10 – 22 мг, Ceanothus americanus D6 – 22 мг, Iodum D8 – 22 мг, Lachesis D10 – 22 мг, Lycopodium clavatum D6 – 22 мг, Mandragoraeradicesiccata D8 – 22 мг, Mercurius solubilis Hahnemanni D8 – 22 мг, Momordica balsamina D6 – 22 мг, Podophyllum peltatum D6 – 22 мг, Veratrum album D4 – 22 мг.

Допоміжні речовини: натрію хлорид, вода для ін’єкцій.

Момордика: як приймати препарат

Разова доза: дорослим і дітям віком від 12 років − 2,2 мл, дітям від 1 до3 років − 0,6 мл, від 3 до 6 років − 1 мл, від 6 до 12 років − 1,5 мл. Застосовувати разову дозу 1−3 рази на тиждень у вигляді внутрішньом’язових, підшкірних, внутрішньошкірних, внутрішньовенних (струминно) ін’єкцій, а також в акупунктурні точки.

Курс лікування − 2−5 тижнів.

Діти. Досвід застосування дітям віком до 1 року відсутній.

Момордика - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Не застосовувати при хворобах щитовидної залози без консультації лікаря.

Побічні ефекти. Можливі реакції гіперчутливості, включаючи алергічні реакції з боку шкіри; зміни у місці введення, у тому числі почервоніння/набряк.

АналогиМомордики

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся