Орал Бі – інструкція, застосування, аналоги препарату

Орал Бі фото упаковки

Застосування Орал Бі

Орал Бі – склад і форма випуску

Орал Бі – як приймати препарат

Орал Бі – протипоказання, побічні ефекти

 Аналоги Орал Бі

Орал Бі – безалкогольний ополіскувач для порожнини рота "Мульти-Захист" Oral-B Pro-Expert Multi-Protection забезпечує очищення важкодоступних місць і сприяє зміцненню зубної емалі за рахунок необхідних мінералів, присутніх в складі.

          

Застосування Орал Бі

Засіб освіжає подих чудовим запахом м'яти, а також бореться з шкідливими бактеріями. Воно забезпечує очищення важкодоступних місць і сприяє зміцненню зубної емалі за рахунок необхідних мінералів, присутніх в складі. Призначено для щоденного застосування.

Орал Бі – склад і форма випуску

Склад

Вода, пропіленгліколь, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, амінофторид, смакова добавка, ПВП / діметіламіноетілметакрілат полікарбаміл полигликоли, карбаміл, гідроксиетилцелюлоза, фторид калію, гідроксид калію, поліамінопропіл бігуанід.

Лікарська форма. Пляшечка з рідиною.

Орал Бі – як приймати препарат

Використовуйте після чистки зубів і застосування зубної нитки. Промийте рот від зубної пасти перед застосуванням ополіскувача. Наповніть ковпачок до позначки 15 мл і полощіть порожнину рота протягом 60 секунд один раз на день. Чи не ковтати.

Орал Бі – протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання.

Індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу.

 Побічні реакції.

Немає інформації.

 Аналоги Орал Бі

Лістерин

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся