Ототон - інструкція, застосування, аналоги препарату

Ототон фото упаковки

Застосування Ототона

Ототон - склад і форма випуску препарату

Ототон: як приймати препарат

Ототон - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Ототона

 Засоби, що застосовуються в отології.

Застосування Ототона

Місцеве симптоматичне лікування певних больових станів середнього вуха з інтактною барабанною перетинкою у дітей віком від 1 місяця та дорослих при:

  • ·середньому отиті у гострому періоді;
  • ·фліктенульозному вірусному отиті (після грипу);
  • ·баротравматичному отиті.

Ототон - склад і форма випуску препарату

Діючі речовини: феназон, лідокаїну гідрохлорид.

Краплі вушні: прозора, безбарвна або злегка жовтувата рідина з запахом спирту.

По 16 г у флаконі. По 1 флакону у пачці.

Ототон: як приймати препарат

Дітям віком від 1 місяця та дорослим закапувати 2-3 рази на добу по 4 краплі у зовнішній слуховий прохід, в якому відчувається біль. Курс лікування не має перевищувати 10 днів. Після чого потрібно переглянути лікування.

Для того, щоб запобігти неприємним відчуттям урезультаті контакту шкіри слухового проходу з холодним розчином, слід зігріти флакон у руці перед застосуванням лікарського засобу. Потім відкрутити ковпачок з флакона та нагвинтити крапельницю на флакон. Перевернути флакон і закапати 4 краплі, злегка натискаючи на центральну частину крапельниці. Після застосування щільно закрутити білий ковпачок на крапельниці та вкласти флакон в упаковку.

Ототон - протипоказання, побічні ефекти

Гіперчутливість до діючих речовин, до будь-яких компонентів препарату або до амідних місцевоанестезуючих лікарських засобів. Перфорація барабанної перетинки травматичного або інфекційного походження.

Побічні реакції, про які повідомляли, наведено відповідно до класів систем органів.

З боку органів слуху та рівноваги: місцеві реакції – алергічні реакції, включаючи подразнення, гіперемію зовнішнього слухового проходу, свербіж, шкірні висипання.

Аналоги Ототона

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся