Сіаліс - інструкція, застосування, аналоги препарату

Сіаліс фото упаковки

Застосування Сіаліс

Сіаліс - склад і форма випуску препарату

Сіаліс: як приймати препарат

Сіаліс - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Сіалісу

Тадалафіл є селективним оборотним інгібітором циклічного гуанозинмонофосфату (цГМФ) — специфічної фосфодіестерази типу 5 (ФДЕ 5). Коли сексуальна стимуляція спричиняє локальне вивільнення оксиду азоту, інгібування ФДЕ 5 тадалафілом продукує підвищені рівні цГМФ в печеристому тілі. Це приводить до релаксації гладких м’язів і припливу крові до тканин статевого члена, створюючи тим самим ерекцію. Тадалафіл при лікуванні еректильної дисфункції не виявляє своєї дії за відсутності сексуальної стимуляції.

Застосування Сіаліс

Сіаліс призначений для застосування перед передбачуваною сексуальною активністю та не рекомендований для щоденного застосування.

Сіаліс - склад і форма випуску препарату

Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, мигдалеподібної форми; таблетки 2,5 мг: світлого оранжево-жовтого кольору, з написом «C 2 ½» на одному боці; таблетки 5 мг: жовтого кольору, з написом «C 5». 

Склад: діюча речовина - тадалафіл; 1 таблетка містить 2,5 мг або 5 мг тадалафілу; допоміжні речовини: ядро таблетки - лактози моногідрат, натрію кроскармелоза, гідроксипропілцелюлоза, целюлоза мікрокристалічна, натрію лаурилсульфат, магнію стеарат;

оболонка таблетки: для таблеток 2,5 мг: суміш барвників жовта 32K12891 [лактози моногідрат, гіпромелоза, триацетин, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172)], тальк. Для таблеток 5 мг: суміш барвників жовта Y-30-12863-A[лактози моногідрат, гіпромелоза, триацетин, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172)], тальк.

Сіаліс: як приймати препарат

Для перорального застосування. Для рекомендованого дозування слід приймати таблетки з відповідним вмістом діючої речовини.

Дорослі чоловіки. Рекомендована доза становить 10 мг перед передбачуваною сексуальною активністю незалежно від прийому їжі. Пацієнтам у яких тадалафіл в дозі 10 мг не виявляє бажаного ефекту можна застосовувати дозу 20 мг.

Препарат приймають не менше ніж за 30 хвилин перед очікуваною сексуальною активністю. Ефективність тадалафілу зберігається до 36 годин після прийому дози.

Максимальна рекомендована частота прийому – один раз на день.

Тадалафіл у дозі 10 мг та 20 мг призначений для застосування перед передбачуваною сексуальною активністю та не рекомендований для щоденного застосування.

У разі передбачуваного частого застосування Сіалісу (принаймні двічі на тиждень) режим щоденного застосування більш низьких доз Сіалісу може бути більш доцільним виходячи з вибору  пацієнта  та  рішення  лікаря. Для  таких пацієнтів  рекомендована  доза  становить 5 мг/добу приблизно в однаковий час. Дозу можна зменшувати до 2 5 мг/добу виходячи з індивідуальної переносимості препарату. Доцільність тривалого щоденного застосування слід періодично переглядати.

Препарат не призначений для застосування дітям.

Сіаліс - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання: підвищена чутливість до тадалафілу або до будь-якого іншого компонента препарату. Не приймати пацієнтам з інфарктом міокарда протягом останніх 90 днів, з нестабільною стенокардією або стенокардією що виникає під час статевих актів,  з неконтрольованими аритміями артеріальною гіпотензією (<90/50 мм рт.ст.) чи неконтрольованою гіпертензією, після інсульту що стався протягом останніх 6 місяців. 

Побічні ефекти:

  • головний біль, диспепсія, біль у спині, міалгія;
  • порушення мозкового кровообігу;
  • нечіткий зір відчуття болю в очах;
  • дзвін у вухах;
  • тахікардія серцебиття;
  • висипання гіпергідроз;
  • кровотеча зі статевого члена.

Аналоги Сіалісу

  • Ап-Грейт
  • Ариста
  • Тадафіл

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся