Стерилліум - інструкція, застосування, аналоги препарату

Стерилліум фото упаковки

СТЕРИЛЛІУМ - інструкція, застосування, аналоги препарату

Застосування СТЕРИЛЛІУМУ

СТЕРИЛЛІУМ - склад і форма випуску препарату

СТЕРИЛЛІУМ - як приймати препарат

СТЕРИЛЛІУМ - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги СТЕРИЛЛІУМУ

СТЕРИЛЛІУМ - інструкція, застосування, аналоги препарату

Антисептичний та дезінфекційний засіб. Має фунгіцидну, туберкулоцидну та пролонговану бактерицидну дію, у т.ч. проти видів наведених бактерій та їх штамів, а також штамів, резистентних до антибіотиків. Має віруліцидну дію, у т.ч. щодо вірусів гепатиту В та С1, ВІЛ, герпесу типу 1 (герпес лабіаліс) і герпесу типу 2 (герпес геніталіс), рота-, поліома-, вакцинія-, аденовіруси, віруси грипу А, пташиного грипу, SARS - асоційовані з коронавірусами (SARS-CoV).

Застосування СТЕРИЛЛІУМУ

  • - зменшує кількість транзиторної мікрофлори шкіри за 30 секунд у 100 тисяч разів;
  • - ефективний також і проти резидентної мікрофлори шкіри;
  • - швидкодіючий засіб, що зберігає свою дію протягом 1 години на незахищеній шкірі рук та протягом 3 годин під медичними рукавичками;
  • - забезпечує антиперспірантну дію, зменшує кількість вологи під рукавичкою, що перешкоджає виділенню резидентної мікрофлори з глибоких шарів шкіри;
  • - не подразнює шкіру;
  • - не порушує водно-жирового балансу шкіри.

СТЕРИЛЛІУМ - склад і форма випуску препарату

Розчин нашкірний. Флакони по 100 мл або 500 мл, або 1000 мл, флакони по 500 мл з дозатором, каністри по 5 л. Діючі речовини: 100 г розчину містять 2-пропанол - 45 г, 1-пропанол - 30 г, мецетронію етилсуль­фат - 0,2 г; Допоміжні речовини:спирт міристиловий, гліцерин (85 %), ароматизатор «Ораній РН 799867», барвник синій патентований V (85 %) Е 131, вода очищена.

СТЕРИЛЛІУМ - як приймати препарат

Засіб для зовнішнього застосування, можна використовувати всюди, навіть при відсутності раковин для миття і води. Гігієнічна та хірургічна антисептична обробка шкіри рук та антисептична обробка шкіри перед ін’єкціями, пункціями, забором крові, щепленнями тощо. Мінімум 3 мл антисептика відбирають безпосередньо з пластикового флакона або за допомогою дозуючого пристрою у за­глиб­лення сухої долоні. Після цього засіб активно втирають у долоні, пальці, між пальцями, у шкіру на тильній стороні долоні, у кутикули та піднігтьові щілини. Засіб необхідно втирати протягом 30 секунд. Протягом усього часу обробки руки слід зволожувати антисептичним засобом. Не одягати рукавички на вологі від антисептика руки, дочекатися повного висихання шкіри рук.

СТЕРИЛЛІУМ - протипоказання, побічні ефекти

Передозування. Не встановлене. Побічні ефекти. Можливі алергічні реакції, прояви подразнення шкіри при підвищеній чутливості до компонентів засобу. При випадковому потраплянні засобу у шлунок можливе алкогольне отруєння, потерпілому необхідно сполоснути ротову порожнину питною водою, дати випити кілька склянок води. При випадковому потраплянні засобу в очі можливе подразнення слизової оболонки очей, потерпілому необхідно промити очі проточною водою протягом кількох хвилин та обов’язково звернутися до лікаря.

Аналоги СТЕРИЛЛІУМУ

  • Хоспісепт
  • Антисепт
  • Антисептол
  • Біоантисепт
  • Вітафарм

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся